Smidigare internationell handel med spedition & tullhantering

Felda Logistics erbjuder omfattande tjänster inom import, export och tullhantering. Vi säkerställer att era internationella handelsflöden fungerar smidigt och effektivt, från dokumenthantering till kostnadseffektiv fraktplanering.

anpassade lösningar Felda

Kompletta speditionstjänster

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla era transportbehov, oavsett om det handlar om en container från Kina eller en pall livsmedel från Tyskland. Felda Logistics tar hand om hela kedjan på rätt sätt och ser till att ditt gods kommer fram i rätt tid.. Med vår expertis inom internationell handel ser vi till att ert gods alltid transporteras på rätt sätt och i tid.

Effektiv tullhantering

Låt oss ta hand om era tullfrågor, från enstaka deklarationer till löpande flöden. Vi hanterarar alla typer av varor och ursprungsländer men följer politiska beslut om sanktioner. Vi kan hjälpa både företag och privatpersoner med med export- och importdeklarationer, ansökan om EORI-nummer, tullkredit och mycket mer. Med Felda Logistics får ni en partner som säkerställer att alla tullformaliteter sköts korrekt och effektivt, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och försäkra er om ett smidigt flöde.

Tullhantering felda

Några av våra nöjda kunder

Felda kom igång

Din pålitliga partner inom internationell handel och tull

Felda Logistics är ert bästa val för smidig och effektiv hantering av internationell handel och tullfrågor. Med vår omfattande erfarenhet och engagemang för kvalitet, kan ni lita på att era import- och exportbehov alltid är i trygga händer.

Expertis inom spedition och tullhantering:

Vi erbjuder expertis inom alla aspekter av internationell handel, från tullhantering till transportlösningar. Med våra nätverk av tullombud säkerställer vi att era transporter åtföljs av korrekt dokumentation för att undvika stopp längs vägen.

1
Fullständiga tjänster för import och export:

Vi hanterar alla era tullbehov, inklusive export- och importdeklarationer, ansökan om EORI-nummer och tullkredit. Vårt mål är att göra era internationella handelsflöden så smidiga som möjligt.

2
Personlig service med korta svarstider:

Med Felda Logistics får ni en helhetslösning där vi kan ombesörja både frakt och tull för smidigare flöde och kostnadsbesparingar. Med endast en kontaktväg sparar ni in tid och frustration, låt oss ordna med alla formaliteter och parter så att ni kan fokusera på er kärnverksamet med full trygghet.

3

Välj Felda

som speditör

Vi på Felda Logistics syr ihop den mest optimala transportlösningen åt er, oavsett behov och plats. Med prisstarka alternativ och en personlig touch ser vi till att ert gods kommer fram rätt.