Flexibla lager- & magasinlösningar

Felda Logistics erbjuder tillgängliga och flexibla lager- och magasinplatser för både privatpersoner och företag. Med anpassade lösningar utan bindningstid och låga månadskostnader säkerställer vi att era lagringsbehov alltid är mötta på bästa sätt.

Skräddarsydd lager felda

Lösningar inom lager och tredjepartslogistik

Vi kan tillgodose ert lagerbehov med både pallplatser samt magasinering. Oavsett om ni har behov av lagerhållning under lång tid eller endast för en kortare period har vi lösningen åt er, inga bindningstider eller krav på minsta yta. Vi hjälper er även med lastning, lossning och transport från och till lagret. Med bemanning, skydd och försäkring är er egendom i säkert förvar.

Säkerhet och tillgänglighet

Alla våra lager är larmade och försäkrade för att garantera säkerheten för er egendom. Ni kan känna er trygga med att era varor förvaras under säkra och trygga förhållanden. Vi erbjuder även upphämtning och transport av ert gods i Stockholm och övriga städer. Oavsett om ni har ett löpande behov av lageryta eller endast tillfälligt i samband med en transport, kan vi skräddarsy en lösning som passar er perfekt.

Skydd felda

Några av våra nöjda kunder

3PL felda

Behöver ni hjälp med emballage och paketering?

Vi erbjuder packmaterial, emballage och transportskydd för era varor och säkerställer att godset är lastsäkrat och skyddat för transporten. Ni är även välkommen att beställa både pall och emballage även om ni inte lagerhåller hos oss.

Skydd och lastpall

100% återviningsbara lastpallar och transportskydd gjorda i slitstark och vattenresistens wellpapp som genom sin lätta vikt reducerar transportkostnaderna. Kan anpassas fullt ut i dimensioner för att passa era produkter.

1
Tredjepartslogistik

Vi kan ta hand om hela ert flöde – från inleverans till utskick. Genom att ta del av våra avtalade priser hos en mängd olika fraktbolag sänker vi dessutom era fraktkostnader. Vi säkerställer att era produkter packas på rätt sätt och med material som lämpar sig för export.

2
Träpallar och speciallösningar

Vi erbjuder självklart även den traditionella pallen i trä. Om ert gods är skrymmande med oregelbunden form kan vi bygga specialdesignade lådor av trä för att säkerställa ett lätthanterligt gods med fullt skydd. Perfekt för er som säljer möbler och inredning.

3

Välj Felda

som logistikpartner

Vi på Felda Logistics syr ihop den mest optimala lagerlösningen åt er, oavsett behov och plats. Med prisstarka alternativ och en personlig touch ser vi till att ert gods lagras på rätt sätt.